24. november - 23. desember

Thomas Hestvold

Kunstnerforbundet, 15. november 2017

JULEUTSTILLINGEN 2017

Juleutstillingen åpner fredag 24. november 2017 kl. 18:00-21:00. Velkommen!

Ellevte desember i 1910 åpnet Kunstnerforbundets dører for aller første gang. På plakaten stod det Juleutstilling, og medvirkende kunstnere var blant andre Gerhard Munthe, Henrik Sørensen, Eilif Peterssen og Erik Werenskiold.

Mange kunstsamlinger har startet her i Kunstnerforbundet. I 107 år har vi formidlet kunst til nye og gamle kunstinteresserte, de siste 98 årene fra adressen Kjeld Stubs gate 3. Vi holder fast ved gode tradisjoner og presenterer i år både nyproduserte arbeider og etterlengtede eldre skatter.

Over 200 kunstnere deltar i årets utstilling, med mer enn 280 arbeider. Utstillingen presenterer smykker, malerier, tegninger, krukker, fotografier, kopper, klær og skulpturer for å nevne noe.

Utstillingen består av kunst i alle prisklasser og fasonger, så her finner du julegaver til venner, familie og til deg selv. Salg skjer direkte fra vegg og utstillingen vil til enhver tid forandre seg.

Årets kunstnere er:
Admir Batlak, Ahmed Umar, Aleksi Wildhagen, Ander Kjær, Anders Holen, Anders Kjellesvik, Anders Sletvold Moe, Anders Smebye, André Tehrani, Andrea Bakketun, Andrea Scholze, Andreas Siqueland, Anita Hanch-Hansen, Ann Beate Tempelhaug, Ann Iren Buan, Ann Kristin Einarsen, Anna Talbot, Anne Line Sund, Anne Rolfsen, Anne Udnes, Aron Li, Ask Bjørlo, Aurora Passero, Benjamin Slotterøy, Bente Sætrang, Bente Tønnessen, Bertil Greging, Beth Wyller, Bjørn Bjarre, Bodil Mogstad Skipnes, Book&Hedén, Brit Fuglevaag, Britt Juul, Børre Larsen, Carin Wessel, Cato Løland, Cecilia Jiménez Ojeda, Christian Tony Norum, Christina Leithe, Constance Tenvik, Dag Leversby, Dag Skedsmo, Eirik Gjedrem, Eirik Senje, Elin Hedberg, Elin Igland, Eline Mugaas, Elinor Floor, Elisa Helland-Hansen, Elisabeth von Krogh, Elise Storsveen, Ellen Lenvik, Emil Gustafsson, Eric M. Kelly, Erlend Grytbakk Wold, Espen Gleditsch, Fadlabi, Finn Graff, Geir Harald Samuelsen, Geir Yttervik, Gerd Tinglum, Giske Sigmundstad, Gisle Harr, Gitte Magnus, Gunilla Maria Åkesson, Gunnar Aune, Gunnar Thorsen, Gunnar Torvund, Gunvor Nervold Antonsen, Guri Sandvik, Guttorm Guttormsgaard, HAiK w/, Halvard Haugerud, Hanne Borchgrevink, Hanne Christiansen, Hanne Friis, Hanne-May Scheen, Hansen Karl, Harald Fenn, Harald Lyche, Hedevig Anker, Hege Nyborg, Heidi Bjørgan, Heidi Sand, Helle Høeg Voldstad, Herman Mbamba, Hilde Svalheim, Hilmar Fredriksen, Håkon Bleken, Ida Madsen Følling, Ilija Wyller, Inger Sitter, Ingjerd Hanevold, Ingri Haraldsen, Ingrid Eggen, Ingrid Lønningdal, Ingunn Skogholt, Irma Salo Jæger, Istvan Lisztes, Ivan Galuzin, Jan Baker, Jan Freuchen, Jan Harr, Jens Hamran, Johanne Marie Hansen-Krone, Johannes, Borchgrevink Hansen, John Raustein, Jon Benjamin Tallerås, Jon Gundersen, Kaja Leijon, Kamilla Langeland, Karen Klim, Kari Dyrdal, Kari Håkonsen, Kari Mølstad, Karl Erik Harr, Kiyoshi Yamamoto, Kjell Torriset, Kjell Varvin, Kjersti Johannessen, Knut Flatin, Knut Rumohr, Kristina Bræin, Kurt Johannessen, Lars Elling, Lars Strandh, Lene Baadsvig Ørmen, Lillian Tørlen, Lina Norell, Line Solberg Dolmen, Linn Pedersen, Lissette Escobar, Liv Benedicte, Nielsen, Liv Blåvarp, Liv Heier, Lotte Konow Lund, Louise Dahm Hedemark, Løvaas & Wagle, Maria Brinch, Marianne Heske, Marianne Hurum, Marianne Magnus, Marianne Wiig Storaas, Marie Buskov, Marit Lyckander, Marte Aas, Marthe Elise Stramrud, Marthe Karen Kampen, Martine Linge, Mattias Härenstam, Mikael Hegnar, Munan Øvrelid, Nanna Melland, Nico, Widerberg, Nina Malterud, Nora Joung, Paul Brand, Per Christian Brown, Pernille Gormsen, Petter Buhagen, Petter Hepsø, Philipp Spillmann, Pierre Lionel Matte, Reidar M. Kraugerud, Reinholt Ziegler, Robin Danielsson, Runa Vethal Stølen, Sandra Vaka Olsen, Sara Skotte, Sebastian Makonnen Kjølaas, Sidsel Hanum, Sidsel Westbø, Silje Linge Haaland, Sissel Blystad, Skule Waksvik, Snorre Kyllingmark, Snorre Ytterstad, Steinar Elstrøm, Steinar Haga Kristensen, Susanne K. Mader, Svein Bolling, Svein Narum, Sverre Gullesen, Tarald Wassvik, Tarje Eikanger Gullaksen, Terje Nicolaisen, Terje Roalkvam, Terje Uhrn, Thomas Hestvold, Thomas Pihl, Thor Sandborg, Thorbjørn Sørensen, Tina Jonsbu, Tobias Alexander Danielsson, Tore Gunnar Olsen, Tore Hansen, Toril Bjorg, Tove Pedersen, Ulf Valde Jensen, Ulla-Mari Brantenberg, Urd Pedersen, Vanna Bowles, Victoria Duffee, Victoria Günzler, Vidar Koksvik, Wenche Gulbransen, Ørnulf Opdahl, Øyvind Suul og mange fler!

På åpningen blir det julemusikk, taler og De Naive (Harald Beharie, Charlott Utzig og Julie Moviken) danser julen inn! Festen fortsetter på Kunstnernes Hus.

Web 5986
Web 5990