Søk utstillingsplass for 2023!

Søknadsportalen vår er nå åpen. Fristen for å søke om utstillingsplass er onsdag 1. september.

På grunn av personvernhensyn må alle som søkte om plass i fjor registrere seg på ny. I stedet for å opprette passord vil du få tilsendt en innloggingslink på mail. Dette gjelder både ved registrering og om du ønsker å logge inn flere ganger.

Svar på søknaden kan forventes ved årsskiftet.

Kunstnerforbundet ønsker et mangfoldig program og oppfordrer alle kunstnere til å søke, uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, funksjonsevne, alder og legning.

Lykke til!

Apply for exhibition space in 2023!

Our online application form is now open. The application deadline is Wednesday september 1, 11:59 pm.

Due to EU regulations, everyone who applied last year must register again as a new user. Instead of creating a password, you will receive a login link both at registration, and if you wish to save an ongoing application and log in to complete it later.

Please expect the outcome of your application to be announced by the end of the year.

Kunstnerforbundet is committed to exhibit a diverse program and encourage all artists to apply, regardless of gender, ethnic background, religion, disability, age and sexual orientation.

Good luck!

Oza čájáhussaji!

Min ohcansiidu lea rabas dál. Čájáhussaji ohcanmearri lea gaskavahkku 1. b. čakčamanus.

Buohkat geat leat diibmá dahje ovddit jagiid ohcan, fertejit ođđasit dieđihit ohcansiidui, persovdnagáhttema dihtii. Don oaččut e-poasta bokte liŋka mainna beasat sisa, baicce go ráhkadit beassansáni. Dán liŋkka geavahat sihke go dieđihat ođđa geavaheaddjin ja go áiggut ođđasit beassat sisa.

Mii meroštallat vástidit ohcamuša birrasii jahkemolsuma.

Kunstnerforbundet háliida máŋggabealat ja girjái prográmma ja ávžžuhit buot dáiddáriid ohcat, beroškeahttá sohkabeliin, čearddalašvuođas, oskos, doaibmannávccain, agis ja sojus.

Ollu lihkku!