OPEN CALL

Søknadsportalen vår er nå stengt. Fristen for å søke om utstillingsplass for 2022 var tirsdag 1. september kl. 23:59.

See here for information in English and Sami.

  • Alle som søkte om plass i fjor er nødt til å registrere seg igjen, på grunn av personvernhensyn. (Dvs. at brukernavn og passord fra forrige registrering må angis på nytt).

  • Send inntil 10 bilder i jpg-format. Maks. 2 Mb pr. bilde. Andre filformater som pdf, tiff osv. vil ikke bli akseptert.

  • Det er også mulig å lenke til videoer og lydfiler fra eksterne videodelingstjenester i søknaden. (Videofiler kan ikke lastes opp direkte i søknaden).

  • Oppgi gjerne ønsket utstillingssal; OverlyssalenKabinettetVindussalen eller salene i 2. etasje. Kart over salene finner du her

  • I feltet prosjektbeskrivelse ber vi om en beskrivelse av ditt kunstneriske prosjekt. Det er ikke nødvendig å utforme et ferdig definert utstillingskonsept. Formulér gjerne noen tanker om din kunstneriske produksjon slik at juryen kan danne seg et bilde av din praksis.

  • Svar på søknaden kan forventes ved årsskiftet.

Kunstnerforbundet ønsker et mangfoldig program og oppfordrer alle kunstnere til å søke, uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, funksjonsevne, alder og legning.

Lykke til!

Overlyssalen

Overlyssalen

Vindussalen

Vindussalen

Kabinettet

Kabinettet

Salene i 2. etasje

Salene i 2. etasje

Motta nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut i forkant av utstillinger, samt ved kunstnersamtaler og andre viktige hendelser.

Personvern