Oslo kommunes stengevedtak omfatter ikke gallerier og annen utsalg av kunst, og Kunstnerforbundet vil derfor ta i mot besøkende med normale åpningstider.

Vi tar imidlertid den økte smittespredningen på sterkeste alvor og har oppdatert våre rutiner og tiltak.

For å sikre at besøket skal være så trygt som mulig følger vi til enhver tid helsemyndighetenes anbefalinger og overholder smitteforsvarlige rutiner.

• Antall besøkende som oppholder seg i galleriet samtidig er nå redusert til 10 personer.

• Bruk munnbind hvis du ikke kan opprettholde 1 meters avstand til andre besøkende. Har du glemt ditt eget munnbind kan du få av oss.

• Vi oppfordrer alle besøkende å benytte seg av smittesporing via safespot. QR kode er synlig plassert ved inngangen.

• Dørhåndtak, kortterminal og overflater vaskes før åpning og jevnlig utover dagen og vi har hyppigere renholdsarbeid.

• Vi ber alle besøkende om å benytte håndsprit som er plassert ved inngang og lett tilgjengelig rundt i galleriet.

• Våre ansatte vil sørge for informasjon om de gjeldende retningslinjer som må følges ved besøk.

• Har du symptomer ber vi deg bli hjemme.

Er du i risikogruppen og har særegne behov eller bekymringen tilknyttet ditt besøk? Ta kontakt så forsøker vi å tilrettelegge for deg.

For spørsmål om smittervern, lukket besøk eller salgsavdelingen ta kontakt med oss på info@kunstnerforbundet.no eller ring oss på 23 31 02 40.