Besøk Kunstnerforbundet

Bilde av bygningen forfra

Åpningstider

Tirsdag – fredag 11-17
Lørdag – søndag 12-16
Mandag stengt 

Administrasjonstid

Mandag–fredag kl. 09:30-17:00

Ferie og helligdager

Galleriet holder stengt i juli og på helligdager dersom ikke annet er oppgitt.

Nb. Under montering holder galleriet lukket. Se utstillingsplan

Omvisninger 

Ønsker du en skreddersydd omvisning? Opplev Kunstnerforbundet og de aktuelle utstillingene i samtale med en av våre formidlere! Vi tilpasser gjerne omvisningens innhold til deres interesser. Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby din gruppe.

Våre omvisninger gir kunstfaglig påfyll til deg som vil lære mer om utstillingene, kunstnerne og kunstverkene som presenteres på huset. Vi organiserer også omvisninger med fokus på Kunstnerforbundets arkitektur og historie. Omvisninger kan tilbys på ulike språk. 

I tillegg til omvisninger tilbyr vi et omfattende formidlingsprogram i form av kunstnersamtaler, seminarer og foredrag. Følg med på arrangementsiden vår!

Skoleklasser

Vi tilbyr gratis omvisninger for barnehager, grunnskoler, videregående skoler og andre utdanningsprogram. Omvisningene skreddersys den enkelte gruppen og kan tilpasses med hensyn til både lengde og innhold. Bestill omvisning ved å sende en epost til info@kunstnerforbundet.no eller ta kontakt med oss på 23 31 02 40

Omvisninger må bestilles senest en uke i forveien.

Bevegelseshemmede

For rullestolbrukere kan vi tilby mobile kjøreskinner som gir rullestolbrukere tilgang til utstillingssalen i 1.etasje. Vi ber besøkende om å ta kontakt på forhånd for best mulig tilrettelegging da løsningen beklageligvis har sine begrensninger. Per i dag har vi dessverre ikke heisadgang til salene i 2. etasje.

Vi arbeider med saken og håper å snart kunne tilby en mer tilpasset tilgang for alle besøkende. Ring oss gjerne på 23 31 02 40 for mer informasjon.

Veibeskrivelse

Nærmeste holdeplass for trikk, buss og t-bane er Nationaltheatret. 

Hvordan nå oss med bil

Vi anbefaler å la bilen stå når du skal besøke Kunstnerforbundet. På grunn av nye kjøremønstre i sentrum er det ikke lenger mulig å nå galleriet via Kvadraturen og Rådhusgaten. Den eneste mulige inngangen er via Stortingsgaten. Se kart nederst på siden. 

Kunstnerforbundet
Kjeld Stubs gate 3
0160 Oslo

tlf: +47 23 31 02 40
epost: info@kunstnerforbundet.no

Motta nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut i forkant av utstillinger, samt ved kunstnersamtaler og andre viktige hendelser.

Personvern