Vi er glade for å ønske Anne Marte Archer velkommen i teamet på Kunstnerforbundet!

Anne Marte Archer er tilsatt som vikarierende prosjektleder for Atelier Kunstnerforbundet mens vår kurator Kari Skippervold er i fødselspermisjon. Hun vil være ansvarlig for å videreføre pilotprosjektet AKF inn i en ny og spennende fase. Dette innebærer oppfølging av kunstnere og de skreddersydde mentorprogrammene, tett kontakt med eksterne veiledere, kuratorer og samarbeidspartnere, koordinering av tilknyttede arrangementer samt kommunikasjon og formidling av prosjektet. 

- Jeg gleder meg til å jobbe for og med et stort nettverk av skapende kunstnere. Det blir veldig gøy å delta i prosessen med de som snart skal flytte inn på huset. Jeg vil oppfordre alle til å søke på det som er et sjeldent godt tilbud om gratis plass på Atelier Kunstnerforbundet, sier Archer.

Anne Marte Archer (f.1981) er utdannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Oslo. Hun har bred erfaring fra driftsledelse og har blant annet startet opp og drevet Gressholmen kro, Akerselva Trebåtforening, Peloton, Verksted Mandelbrot og Indigo. Archer har hatt en sentral rolle i utviklingen og gjennomføringen av en en rekke konsert- og kulturarrangementer og har god kjennskap til produksjonsapparatet rundt kulturprosjekter. 

Vi ønsker Anne Marte velkommen til Kunstnerforbundet og gleder oss til samarbeidet! 

Atelier Kunstnerforbundet er et atelierfelleskap, et nettverk av kunstinteresserte og et nybrottsarbeid innen kunstformidling. AKF tilbyr kunstnere gratis produksjonslokaler og et spesialtilpasset utviklingsprogram i Kunstnerforbundets egne lokaler i Oslo sentrum.

Søknadsfrist for atelierplass 2020-2022 er 1. oktober. Les mer om prosjektet og hvordan du kan søke her

Publisert 21. august 2020
Sist oppdatert 22. august 2020

Motta nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut i forkant av utstillinger, samt ved kunstnersamtaler og andre viktige hendelser.

Personvern