Stian Eide Kluge / Steffen Håndlykken

Med utstillingstittelen “bar too MAY us” bruker Steffen Håndlykken og Stian Eide Kluge installasjon som teknikk for å vise oss skulpturer og videoer de har laget.

De to kunstnerne har arbeidet sammen om flere utstillinger.

Steffen Håndlykken (f. 1981) har MA i Kunstfag fra Kunsthøgskolen i Oslo (2008). Han har nylig deltatt på utstillinger ved Tegnebiennalen 2010, Moss; Telemark kunstnersenter, Skien og 0047, Oslo. Som del av kunstnergruppen Institutt for farge har han også stilt ut på blant annet Nasjonalmuseet for kunst, Oslo; Oslo Kunstforening; LIAF, Svolvær og Manufacturing Today, Trondheim. Steffen Håndlykken driver visningsstedet 1857 i Oslo sammen med Stian Eide Kluge.

Stian Eide Kluge (f. 1977) har sin utdannelse fra Kunsthøgskolen i Oslo og School of Visual Arts i New York. Hans arbeider er blant annet utstilt på Galleri MGM, Galleri Erik Steen, 0047 i Oslo, Galleri Trafo i Asker og Gabriel Rolt i Amsterdam. Han arbeider hovedsakelig med film, skulptur, tekst og foto. Siden 2010 har han for øvrig drevet visningsstedet 1857 i Oslo sammen med Steffen Håndlykken.

Motta nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut i forkant av utstillinger, samt ved kunstnersamtaler og andre viktige hendelser.

Personvern